Middagmaal en vieruurtje

Afhankelijk van het tijdstip en de duur van de aanwezigheid van uw kindje zorgen wij voor een aangepast maaltijd in ons kinderdagverblijf.

U kindje word veronderstelt van thuis te ontbijten. In het kinderdagverblijf word geen ontbijt voorzien, zowel voor kindjes die boterhammetjes eten of nog melk drinken. Wanneer dit in overleg met de verantwoordelijken besproken is kunnen er uitzonderingen gemaakt worden.

De middag maaltijden worden dagelijks vers bereid en er wordt rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen inzake gemixte voeding en bepaalde voedingsmiddelen… Wij trachten in het belang en welzijn van het kind een zo gevarieerd mogelijk aanbod te bieden.

Ook de fruitpap word bij ons dagelijks vers bereid. De soorten fruit die wij gebruiken hangt af van de leeftijd van de kinderen. Ook hier trachten wij regelmatig variatie te brengen.

Voor de oudere kindjes zorgen wij ook voor een rijke variatie aan vier-uurtjes. Zoals oa fruit, yoghurt, pudding, sandwiches, boterhammetjes, ….

Allergenen

Alle informatie over allergenen en dergelijke kan aan de verantwoordelijken gevraagd worden.

Indien jullie kindje bepaalde voedingsmiddelen niet mag eten omwille van medische redenen, vragen wij een attest van de behandelde arts om aan het dossier van jullie kindje toe te voegen. Zo kunnen wij jullie kindje met de beste zorg omringen.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons